Methylene Blue 

Methylene Blue wordt omschreven als een "wonderdrug". Waarom is dat? Methylene Blue is in staat om de mitochondrien, die de energiecentrales van ons lichaam zijn, zodanig van zuurstof te voorzien dat deze beter gaan presteren en meer energie in het lichaam brengen, wie wil dat nou niet. Methylene Blue is een van de 50 noodzakelijke medicijnen die een ziekenhuis altijd in voorraad heeft omdat het zeer effectief is. Wat het doet voor gezonde mensen is dat er meer energie beschikbaar komt, na een week of twee kan men meer energie ervaren en zit men beter in zijn vel. De stof is in staat om door de bloed/hersenbarriere heen te dringen en zo de hersens van meer zuurstof te voorzien. Onze hersenen hebben zuurstof nodig om goed te functioneren. 

https://cztl.bz?ref=MKGPG   Gebruik deze link om jouw eigen hoeveelheid Methylene Blue te bestellen van 1 gr. tot 1000 gram

 Voor gebruik van Methylene Blue stuur een bericht naar info@iedereenvitaal.nl en je krijgt een gedetailleerde beschrijving van hoe je het moet gebruiken en hoeveel.